Hoe gaan we te werk?

Het liefst komen wij bij u langs voor een goede indruk van uw bedrijf en om de cultuur/sfeer te proeven waar onze producten een rol zullen gaan spelen. We bespreken uw visie en de identiteit die de kleding moet gaan uitstralen. Van concept tot eindproduct wordt u begeleid door een contactpersoon, die zorg zal dragen voor een gekaderd proces en een tevreden eindresultaat.

In de conceptfase helpt Quality Tie met het uitkristalliseren van uw eerste ideeën, het bepalen van de omvang van de opdracht en het creëren van een goed beeld van het te leveren eindproduct. Deze verkennende fase kan indien gewenst ook uit handen worden genomen, waarbij Quality Tie een custom-made conceptvoorstel en uniek design voor de klant zal ontwikkelen om deze vervolgens voor te leggen en samen verder te bespreken. Ons design team maakt aan de hand van uw wensen ontwerpen van de gewenste producten.

Na akkoord van het ontwerp maken wij een proefproduct en zullen wij verifiëren of het design en de kwaliteit naar wens is. Doordat zowel bij ontwerp als proefproduct uw goedkeuring is vereist, waarborgen we dat het eindproduct voldoet aan al uw wensen. Pas na uw tweede akkoord zal de productie worden gestart.

U kunt voor een inschatting van het tijdsbestek uitgaan van 2-3 weken voor de sample en 4-6 weken daarna voor grootschalige productie. Uiteraard is het een en ander afhankelijk van de omvang van de opdracht en de duur van de conceptfase, maar er is altijd ruimte om te bekijken of we het proces kunnen bespoedigen.