Vacature Account Managers

QualityTie is opgericht in het Bourgondische Maastricht. Momenteel is het hoofdkantoor van QualityTie gevestigd aan de Buitenrustlaan in Haarlem. QualityTie is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van stropdassen en overige accessoires voor heren en dames voorzien van een eigen logo en design. Daarnaast kunnen klanten een keuze maken uit ons ruime assortiment dassen strikken, manchetknopen, shawls en riemen in onze online winkel.

Quality Tailors is het zusterbedrijf van QualityTie welke is opgericht in 2012. Quality Tailors is onze fashion tak. Wij ontwerpen, produceren en leveren herenkleding (pakken, hemden en gelegenheidskleding) aan resellers en consumenten onder het merk Fredericks & Henderson. Het is ons doel om de perfecte garderobe voor de man te creëren voor elke gelegenheid.

We zijn een jong en dynamisch bedrijf met een platte structuur. In deze kleine familie voel je je thuis als je gaat voor: gezelligheid, hard werken, plezier, passie en creativiteit. Het is onze ambitie om onze twee formules verder uit te bouwen en ons merk Fredericks & Henderson groot te maken.